GMDC Inspirasi

Pengelola kursus latihan untuk Kerajaan, GLC dan Syarikat Bumiputera,

 

Heading Banner - Jom Join Team Building

 

Jom Join Team Building 

 

Alangkah seronoknya dapat pergi team building pada kos hanya RM150 sahaja untuk 2 Hari 1 Malam, dan termasuk semua ini : 

 

·        Penginapan 

·        Makan 5 waktu 

·        Outdoor game – 5 yang betul-betul menarik 

·        Indoor game – terangkat dari kerusi 

·        Karaoke pun ada 

·        Hadiah  Door gift 

 

 

 Banner 2 - Jom Join Team Building

 

Mai join kami! 

 

Adakah anda tahu - Team building merupakan salah satu kaedah yang paling popular digunakan untuk mengeratkan hubungan di antara kakitangan. Ia juga digunakan untuk menjalinkan hubungan di antara pihak pengurusan dan para staf. 

 

Apakah aktiviti yang kita akan lalui semasa teambuilding : 

 

1.    Wall climbing 

2.    Flying Fox 

3.    Rafting 

4.    Night Jungle Walk, betul-betul punya jungle 

5.    Indoor game sungguh menghiburkan 

6.    Malam ada karaoke

 

Gambar Aktiviti - Jom Join Team Buuilding

 

Yang cantik

 – air terjun yang cantik dan boleh kita mandi bersama. Air Cuma tahap dada sahaja. 

 

Aspek keselamatan selalu jadi tanda tanya??? – itu biar kami jaga dengan marshal-marshal di kem. PASTI anda selamat bersama kami. 

 

Kalau nak team building yang lebih power, kita boleh bawak speaker-speaker kita yang cukup hebat. Ada yang tokoh korporat, pakar motivasi, ustaz, ahli psikologi dan tokoh jualan pun ada!Pasti balik dapat tingkatkan produktiviti dan hasil kerja. Banyak juga kami buat team building untuk capai KPI – 100% money back guarantee! Dah banyak syarikat korporat dapat faedah dari program kami. Tracking software lepas team building pun ada. Tapi ada kos tambahan sedikit untuk bawak speaker, ianya tetap masih berpatutan.

 

Gambar Client - Jom Join Team Building

 

Cakap pasal team building, memang kena cerita pasal makan.Makan 5 kali sehari di kem bukanlah taraf 5 bintang, tapi memang lebih lazat dari dari 3 star punya hotel. Semua peserta sebelum ini cakap, makanan kem ini simple, tapi lazat! – “bukan kita cakap, peserta cakap ok”. 

 

Mai tengok aturcara : 

 

Hari Pertama 

  • Sampai di luar kem petang 
  • Naik trak untuk masuk kem 
  • Briefing pasal team building 
  • Minum Petang 
  • Check – in 
  • Pegi Main Outdoor – Flying Fix / Obstacle game 
  • Mandi Air terjun  sampai lewat petang 
  • Mandi & Makan 
  • Sembahyang Magrib 
  • Jungle Treking 
  • Karaoke sampai lewat malam 

 

Hari Kedua 

  • Morning Exercise 
  • Sarapan Pagi 
  • Aktiviti Outdoor – Wall climbing / Rafting 
  • Minum Pagi 
  • Indoor Game 
  • Rumusan Team building 
  • Penyampaian hadiah 
  • Makan tengahari 
  • Balik Rumah  

Pakej macam ni pasti hebat, penuh dengan aksi yang menghiburkan.

 

Gambar Gadis Honda - Jom Join Team Building 

 

 

Kalau nak tahu lagi – hubungi saya – Azrol : 013-394 2180 atau email kepada di gmdcinspirasi@gmail.com